Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Night of Kinbaku 17 aug

augustus 17 @ 19:00 - 23:00

Night of Kinbaku in de rope space Eindhoven

Behoefte aan een wat meer sensuele (spel)avond met je touwpartner? Voel de warmte van 1001 nachten tijdens dit kleinschalige en intieme event. We ontvangen maximaal 6 koppels op een eigen knoopplek bij kaarslicht, met relaxte muziek.

Naast touw is er ook ruimte voor attributen zoals bijvoorbeeld blinddoeken, bamboestokjes en eventueel kaarsen.

Alle andere attributen zoals zwepen, kettingen e.d passen niet bij dit event. Bij twijfels wat je mee wilt nemen, stuur ons dan een e-mail.

Seksuele handelingen zijn op deze avond echter niet wenselijk.

Wij verwelkomen jullie graag vanaf 18:45 met koffie/thee en iets lekkers. Vanaf 19:00 -23:00 kunnen jullie gebruik maken van de grote zaal. Om 23:00 ronden wij de avond met een drankje af.

De toegangsprijs voor dit event zijn € 30,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en een variatie aan hapjes. Er wordt geen alcohol geschonken tijdens deze avond.

Het maken van foto’s tijdens deze avond is niet toegestaan, indien gewenst maken wij wel foto’s. Naast de dingen die jullie echt nodig hebt vragen wij vragen jullie dan ook om je telefoon niet naar de grote zaal mee te nemen.

Voor de sfeer in de grote zaal, vragen wij jullie om het praten beperkt te houden. Socializen kun je in het lounge deel van de rope space.

Kleding :

Graag stijlvol, sexy.. passend bij de sfeer van deze avond waarbij de slip tijdens het knopen aanblijft.

Aanmelding voor deze avond

Via het contactformulier van de website of via een bericht op fl, onder vermelding van jullie (fetlife)namen voor uiterlijk 29 juli 2019. Je ontvangt een betaallink van ons en na betaling is je aanmelding definitief.

Gegevens

Datum:
augustus 17
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: